over ons

Wij stellen ons graag even aan je voor

Anne’Salon

Anne Soer – de Lange

Als allround opgeleide kapster beoefen ik alweer 15 jaar vol liefde en plezier het vak. Het kappersvak heeft altijd al mijn aandacht gehad, met als logisch gevolg dat ik van deze geweldige hobby mijn werk heb gemaakt.

Na meerdere jaren te hebben gewerkt bij een salon, ben ik sinds november 2019 voor mijzelf begonnen.

Kapsalon Luvjen

Geerlinde Boschman

Al vanaf mijn 15e ben ik bezig met haarverzorging, waardoor het voor mij al op jonge leeftijd duidelijk was dat ik kapster zou willen worden. In 2005 ben ik gediplomeerd als allround kapster. Ik ben woonachtig in Genemuiden en moeder van 2 mooie dochters.

Naast permanenten, knippen en opsteken vind ik kleuren ontzettend leuk om te doen. Mijn streven is om mensen mooi te maken en haarwensen te laten uitkomen.

Basma Beautysalon

Basma Jebrail

Mijn naam is Basma en van oorsprong kom ik uit Irak. Ik ben in 2002 komen wonen in Nederland en vanaf 2013 werkzaam in het kappersvak.

Naast knip- en kleurbehandelingen ben ik gespecialiseerd in het epileren van gezichtsbeharing (threading). Threading (ook wel epileren met draad genoemd) is een huidvriendelijke methode van gezichtsontharing en wenkbrauw shaping. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor het verven van wimpers en wenkbrauwen.